- Joe Allen er undervurdert

Etter en utmerket kamp mot Manchester City er Joe Allen på manges lepper. Brendan Rodgers mener at han er verdt hver eneste av de £15M man betalte for waliseren.

- Han er en veldig undervurdert spiller, forklarte manageren på Melwood i dag.

- Joe var en av de første jeg ønsket å hente til Liverpool. Han er ikke en spiller som kommer fra benken og scorer vinnermålet for deg, eller bidrar slik, men den prestasjonen han gjorde i går var utrolig.

- Da han først kom hit spilte han en tidlig kamp mot Manchester City og mange av spillerne var trolig ikke klar over hans kvalitet, men den dagen var han fremragende. I går dominerte han en kamp mot de veldig talentfulle midtbanespillerne til Manchester City.

- Joe er en type spiller som behøver å spille regelmessig for at han skal være på sitt beste. I går brøt han opp spillet veldig bra, han var veldig aggressiv i sitt press og teknisk er han på et virkelig høyt nivå.

- Han er veldig modig med ballen og det tillater andre spillere å motta den. For at Coutinho og Lallana skal få ballen, behøver de en som våger å ta den i mot og spille den videre, noe Joe gjør. Han er en fremragende spiller og vil vise det i de kommende årene her.

- Det har vært vanskelig for Joe siden han har vært skadet en del denne sesongen, slik at det har begrenset hans tilgjengelighet og når han har spilt har det kanskje bare vært for en kamp eller to.

- Når han får spille en rad med kamper kan du se at han er en spiller av toppklasse. Jeg mener at han er verdt den prisen vi betalte for ham siden han er en spiller som er undervurdert, men ikke av trenerstaben her eller meg som manager siden han er en spiller jeg verdsetter svært høyt.