- Jordon kan spille hvor som helst

19 år gammel overbeviste han på Goodison Park sist lørdag mot Everton. Brendan Rodgers utdyper hva han mener om Liverpools siste stjerneskudd Jordon Ibe.

- Han er en veldig, veldig talentfull spiller, forklarte Rodgers da pressen spurte om unggutten som tok mange av overskriftene i det siste derbyet på Merseyside. – Du kunne se det i den kampen, du kunne se det temperamentet han viste.

- Hvis han var en spillere fra Kontinentet ville alle skrike over seg om han. Han er et utrolig talent for en som er så ung og jeg tror han viste at han kan spille hvor som helst i verden, på hvilken arena det måtte være.

- Han kom til Goodison, i et derby mellom Everton og Liverpool, og spilte med en slik kontroll. Han har en herlig teknikk og han har en veldig ren teknikk.

- Hans ballberøring er lett, han slår bra pasninger, han kan gå forbi en spiller og han er så myk i bevegelsene.  Taktisk er han veldig, veldig god til å være så ung.

- Forhåpentligvis vil denne kampen sette fart i hans utvikling, slik det har skjedd men en rekke unge spillere her over de siste par sesongene.

- Jeg forventer store ting fra ham, men det er fortsatt langt igjen og mye å lære for ham. Han er imidlertid tilbake og forhåpentligvis kan han ha en stor innflytelse for oss.

- Alle spillere er forskjellige, svarte Brendan Rodgers da Ibe ble sammenlignet med Raheem Sterling. – Jeg tror ikke du kan legge et blåpapir over noen.

- Raheem har vært utrolig siden han kom inn, men har fortsatt veldig mye igjen av sin utvikling. Jordan er på et enda tidligere stadium av sin utvikling og hans vei har vært annerledes.

- Jeg følte at han behøvde å gå ut på lån, mens Raheem kom rett inn på laget. Målet er å få det maksimale ut av deres potensial slik at de kan spille for Liverpool i mange år fremover.