– Kan ikke vente med å spille

Roberto Firmino (23) teller ned til Premier League-debuten – og lagkompisene gleder seg.

Liverpool-fansen fikk sitt første glimt av den brasilianske landslagsangriperen da han spilte 67 minutter mot Swindon Town forrige helg. Selv om Firmino ikke havnet i målprotokollen, viste han positive tendenser på County Ground.

Les også: Lar seg ikke skremme av prislappen

– Jeg følte meg veldig bra i den første omgangen, men ble litt sliten etter pause, noe jeg tror er normalt med tanke på at det var den første kampen min, sier brassen til klubbens nettsider.

Men denne helga sparkes Premier League-fotball i gang igjen, og i morgen ettermiddag er Stoke City motstander på Britannia Stadium, der Liverpool tapte 1–6 i sesongavslutningen for elleve uker siden.

– Glad for å være i Liverpool

Firmino, som ble hentet fra tyske Hoffenheim tidligere i sommer, skryter av tiden så langt på Merseyside, og han ser frem til å debutere i den engelske toppdivisjonen.

– Det har vært strålende. Jeg er veldig glad for å være i Liverpool. Jeg kan ikke vente med å spille min første Premier League-kamp i Liverpool-drakta, og jeg håper alt går vår vei, forteller han.

23-åringen forventes imidlertid en plass på benken i første serierunde. Lagkamerat og landsmann Philippe Coutinho (23) sier Liverpool-spillerne har fått et godt inntrykk av Firmino på Melwood, og nå gleder de seg til å se ham i Premier League.

Les også: – Coutinho kom tilbake i kjempeform

– Firmino er en herlig spiller og karakter. Vi ser hva han er i stand til på treningene. Han er en veldig smart spiller, og alle er fornøyde med hvordan han har tilpasset seg. Jeg er sikker på at han vil hjelpe Liverpool og bringe glede til fansen, forteller han til Liverpoolfc.com.

– En fantastisk spiller

Landslagsspilleren tror Firmino har en fordel av å ha spilt i tyske Bundesliga før overgangen til engelsk fotball fordi ligaene er «veldig like». I Hoffenheim scoret Firmino 47 ganger på 151 ligakamper.

– Vi er kjempeglade for at han valgte Liverpool, for han er en fantastisk spiller. Jeg håper han kan score mange mål og hjelpe oss. Alle ser frem til ligastarten, og vi gleder oss til å se ham og de andre nye spillerne på banen.