- Klarte ikke å sove etter straffemissen

Etter gårsdagens svært viktige seier over serietoer Manchester City ligger de røde bare to poeng bak fjerdeplassen. Dejan Lovren har lagt Istanbul-turen bak seg og sier laget har høy selvtillit.

Kroaten har spilt alle Liverpools tre siste kamper og ble sentral da det måtte en straffekonkurranse til for å skille rødtrøyene med Besiktas i forrige uke. 25-åringen bommet på det femte og avgjørende forsøket, og tyrkerne avanserte følgelig i turneringen.

Ser fremover

– Jeg var den mest triste personen i fotballen. Jeg skulle ønske jeg scoret på den straffen. Selvfølgelig klarte jeg ikke å sove etter det. Men fotballen fortsetter. Man gjør feil. Sånn er livet. Man trenger ikke å se seg tilbake; jeg ser alltid fremover, forteller Lovren til klubbens TV-kanal.

I startet han en Premier League-kamp på Anfield for første gang siden begynnelsen av november i fjor. Men i motsetning til da Chelsea fikk med seg en seier fra Merseyside, ble alle de tre poengene værende på Anfield i går.

– Det var en massiv seier. Vi visste det ville bli vanskelig, spesielt etter Europaligaen, reisingen og at den kampen varte i 120 minutter. Det var hardt, men vi startet bra. Det første målet var utrolig fra Jordan. Uheldigvis slapp vi inn et mål veldig fort.

Les også: – Nå fungerer vi bra som et lag

– Jeg syntes vi startet den andre omgangen mye bedre; vi viste klassen og talentet vårt, og jeg mener vi fortjente å vinne. Begge de to målene var utrolige. Jeg klarer ikke å velge en favoritt av dem. Med de tre poengene kan vi nå konsentrere oss om neste kamp. Vi må bare fortsette å være fokuserte på vår egen spillestil, og vi har selvtillit.

Stopperen vet at det bare er et par poeng opp til Manchester United på tredjeplassen. Ett poeng foran dem igjen ligger Arsenal. Det gjenstår elleve kamper av serien, og Lovren påpeker hvor viktig det er å holde på stabiliteten:

– Vi er ikke langt unna, men vi må bare fortsette på denne måten frem til sesongslutt. Det er bare noen poeng som skiller. Det er opp til oss. Vi er i en god posisjon og har selvtillit nå.