– Klopp kommer ikke til å undervurdere oss

Augsburgs manager legger ikke skjul på at de er glade for å få Jürgen Klopp og Liverpool på besøk.

UEFA-trekningen ble gjennomført i sveitsiske Nyon i ettermiddag, der Liverpool, som gruppevinner, var seedet. Det betyr at de får fordelen av å avslutte 16-delsfinalen i Europaligaen på hjemmebane.

Augsburg og Liverpool har aldri møtt hverandre i en tellende kamp tidligere, og ifølge klubbstatistiker Ged Rea er tyskerne de rødes 122. motstander i Europa-cupene.

– Forventningene over å få møte Liverpool er enorme. Alle er fornøyde. Liverpool er en kult, og Jürgen har et enormt navn i Tyskland, så jeg er glad på vegne av hele klubben, sier Augsburg-manager Markus Weinzierl, ifølge BT Sport.

Trives som underdog

40-åringen ledet laget til femteplass i Bundesliga, den tyske toppdivisjonen, forrige sesong, noe som er klubbens beste plassering noensinne. Selv om Liverpool bærer favorittstempelet høyt over seg, tror ikke Weinzierl at landsmannen Klopp tar enkelt på utslagsrunden.

– Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne. Dette oppgjøret er noe spesielt. Vi kommer til å være underdog mot Liverpool, men det er en rolle vi trives med. Vi har mot og selvtillit. Jürgen Klopp kjenner til oss, og han kommer ikke til å undervurdere oss, forteller han.

Augsburg er nummer 13 i Bundesliga denne sesongen, men alle turneringer inkludert har de bare tapt to av de ti siste kampene. Om to dager møter de for øvrig Dortmund i 8-delsfinalen av den tyske cupen.

Den første kampen mot Liverpool spilles i Tyskland torsdag 18. februar, mens returoppgjøret finner sted en uke senere, 25. februar, på Anfield.