- Klopp nekter oss å gi opp

Jordon Ibe avslører hvordan Jürgen Klopp innfører nytt tankegods i Liverpool-troppen.

Mot Chelsea fikk Liverpool et tidlig baklengsmål i fleisen, men reiste seg og vant til slutt komfortabelt på Stamford Bridge. Jordon Ibe trekker dette frem som et eksempel på at Jürgen Klopp er i ferd med å nå frem til spillerne med sitt tankegods.

- Noe av de viktigste den nye manageren har sagt til oss er at vi må være et lag som kan ligge under 2-0, men som likevel er klar over at vi fortsatt har tid til å score målene vi trenger, sier Ibe til Liverpoolfc.com. u

- Det kan skje i løpet av kampens siste ti minutter. Det handler om å ha en mentalitet som sier at det er opp til oss selv å score de to målene, og så et tredje. Det var stort å komme tilbake etter å ha ligget under 1-0 mot Chelsea, for de er vanskelige å slå på Stamford Bridge. Det var storartet.

- Vi lærer mye på trening nå. Av og til ser vi på mens manageren forklarer ting. Vi har ganske mange møter hvor han viser oss ting på video fra tidligere kamper. Det er en flott måte å lære på, som jeg trives med.

 

Vamos!!! #LFC

Et bilde publisert av Jordon Ibe (@jordon_ibe)

En ny start

- Alle er glade for seieren over Chelsea, som vi virkelig fortjente. Forhåpentligvis kan vi fortsette på samme måten, og plukke enda flere poeng.

Ibe kom inn fra benken på Stamford Bridge, og var involvert i Liverpools tredje mål, som ble satt inn av Christian Benteke.

- Vi har fått en frisk start med den nye manageren. Jeg føler meg som en ny spiller, og det er opp til meg selv å bli bedre, fortsette utviklingen og bli lagt merke til på trening. Jeg føler meg i god form. Hele laget er i god form, friske og opplagte.

- Vi har vunnet to kamper nå, noe som er nye toner. Nå må vi bare vinne noen til, og selvtilliten vil komme, slik at vi alltid vil tro at vi kan gå ut og slå motstanderen.

LES OGSÅ: - Håper Klopp kan hjelpe meg å bli bedre