- La oss skape noe spesielt på Anfield

Jürgen Klopp er i kamphumør før hjemmekampen mot WBA, og oppfordrer sine spillere til å vise sitt sanne ansikt og skape en unik stemning fra egne fans.

- Jeg håper vi ikke har vist vårt sanne ansikt så langt da jeg håper det er mye mer i vente, sier Klopp foran møtet med West Bromwich. Tre poeng foran The Kop vil bringe Liverpool tre poeng fra topp fire i Premier League.

- Jeg har sett noen bra ting i de siste 13 kampene. Vi har vært ganske stabile og det er viktig. Selv i kamper hvor vi har tapt har det ikke vært så verst. Okay, det har vært ting som har vært dårlig, men jeg har alltid vært i stand til å se små forbedringer. Vi har beveget oss i riktig retning.

- Vi ønsker ikke hele tiden å snakke om utvikling. Vi må bare vise det. Vi må vise vår kvalitet og stoppe diskusjonene utenfra om vår kvalitet.

- Jeg tviler ikke én prosent på denne troppen. Folk spør om nye spillerkjøp vil hjelpe oss, men fotball bør være et av livets eksempler om at dersom du arbeider sammen med de rette menneskene da vil det alltid være bedre enn å lete etter noen utenfra.

- Det nærmer seg jul og kanskje tenker folk på andre ting, men la oss prøve å skape noe spesielt på søndag.

- Kanskje kan vi skape den beste atmosfæren som har vært her på ti år.

- I likhet med andre ting i livet kan du ikke vente på øyeblikket, du må skape det selv og forhåpentligvis kan vi greie det mot West Brom. Personlig er jeg alltid lett å få i stemning, hvis andre folk kan være med på det hadde det vært gøy.