- Liverpool er riktig klubb for meg

Divock Origi får en vanskelig oppgave med å spille seg inn i startoppstillingen til de røde, men den store spissen føler han har kommet godt i gang.

- Det var en herlig følelse å score mitt første mål, sier Origi til Liverpool Echo etter at han avsluttet scoringene i 4-0 seieren mot Thai All Stars.- Det var spesielt å gjøre mål i den første kampen og det er alltid bra for selvtilliten.

- Jeg kunne ha scoret flere mål, men jeg er fornøyd med hvordan det gikk. Det var herlig å spille i Thailand foran alle supporterne.

Les også: – Divock var strålende

- Det har ikke vært lett å vente på å få spille for Liverpool, da alle ønsker å komme til en slik klubb, men nå er jeg veldig oppglødd foran denne utfordringen, sier Divock etter at Lille insisterte på at han måtte tilbake på utlån en sesong før han kunne knytte seg permanent til de røde fra Anfield.

- Nå som jeg har kommet hit kan jeg se at det er en enda større klubb enn hva jeg trodde på forhånd. Det er alltid fint å spille sammen med så gode spillere, fortsetter spissen som vil få en hard kamp med å komme på laget når Daniel Sturridge er skadefri og det trolig også vil ha ankommet et stort navn i tillegg før sesongstart.

- Det er opp til trenerne å ta ut laget. Jeg må bare gjøre det jeg kan for å være klar og gi alt når jeg får sjansen.

- Jeg har tro på meg selv og føler meg bra. Jeg er imidlertid fortsatt ung og har mye å lære.

- Det at jeg får spille sammen med erfarne spillere og at det er en meget god trenerstab her vil sørge for at jeg blir bedre for hver dag som går. Jeg kan bare fokusere på hva jeg gjør, så må treneren ta sine valg.

- Jeg er lidenskapelig opptatt av fotball og så Liverpool hele tiden under forrige sesong, men forrige sesong er historie og nå ser jeg bare fremover. Jeg mener at Liverpool er riktig klubb for meg.

- Vincent (Kompany) er en fin fyr som alltid prøver å hjelpe meg og det vil bli fint å møte ham i Premier League. Alle de belgiske spillerne som er i England har fortalt meg gode ting om Premier League. Jeg ser veldig fram til å komme i gang.