- Liverpool får en lagspiller

Tarik Elyounoussi har vært lagkamerat med Roberto Firmino i et par år, og har mye fint å si om brasilianeren.

Roberto Firmino kom til Hoffenheim i 2011. Tarik Elyounoussi ble Hoffenheim-spiller et par år senere.

- Jeg kom til klubben et par år etter Firmino, men jeg kjenner ham veldig godt, og har hatt kontakt med ham også etter at det ble klart at han skal til Liverpool, sier Elyounoussi til Liverpool.no.

- Han var litt lei seg over at han må forlate oss, men gleder seg samtidig over overgangen og til å spille i Premier League.

Ydmyk og løpssterk

Den tidligere Fredrikstad-spilleren, som også har vært innom Lillestrøm og Rosenborg her til lands, beskriver Firmino som en veldig fin fyr.

En ydmyk person, med en herlig innstilling.

- Han er kanskje litt annerledes enn den typiske brasilianske spilleren. Han er veldig ydmyk, og flink til å trene. Han står på, og er blottet for stjernenykker. Han finnes ikke egoistisk ute på banen, forteller Elyounoussi.

Saken fortsetter under bildet



- Han er veldig løpssterk. Han løper mye, også bakover på banen. Han er sterk i kroppen, og er ikke lett å skubbe seg på. Følgelig er han også god til å holde på ballen, forklarer 27-åringen.

- Vi mister en veldig god spiller

- Han har gode avslutningsferdigheter, og jobber veldig hardt for laget. Vi mister en veldig god spiller her i Hoffenheim. Vi kommer til å merke det, spår Elyounoussi.

- Jeg håper og tror han vil lykkes i Liverpool og engelsk fotball, og ønsker ham lykke til. Jeg ønsker også å takke ham for det han har gjort for oss i Hoffenheim. Som sagt er han en veldig fin gutt, ydmyk og lærevillig. Det er slik jeg vil beskrive ham.

LES OGSÅ: TRØYENUMMER KLARE FOR MILNER OG FIRMINO