«Liverpool kan fortsatt klare topp fire»

John Aldridge mener at angrepstrioen Benteke, Sturridge og Ings kan gi en plattform til å få i gang en rekke kamper uten tap.

Dette er noe av hva Liverpools tidligere toppscorer John Aldridge skriver i sin spalte i Liverpool Echo denne uka:

«Det var igjen et frustrerende resultat, men denne gang kan en definitivt finne noe positivt fra det som skjedde på Anfield søndag kveld.

«For meg var det største plusset Danny Ings.

«Liverpools målscorer spilte slik det gjort på 80-tallet, hvor det hele tiden ble løpt, jaget, kjempet og presset mot forsvarerne til Norwich. Han påminnet om meg selv og Rushie, hvor han nektet å gi forsvarerne et minutts hvile.

«Han viste en vidunderlig innstilling som både var forfriskende og smittsom. Han løftet spillerne rundt seg og også tilskuerne. Han viste at han har kvalitet. Han beveget seg utmerket, og tok meget bra vare på sjansen da han scoret og gjorde alt du kunne forlange av ham.



«Når du ser på troppen nå er det ingen grunn til ikke å være optimister over de nærmeste ukene. Vi kan velge mellom Christian Benteke, Daniel Sturridge og Danny Ings på topp, to som ikke var med oss forrige sesong og en som var skadet det meste av tiden.

«Forrige sesong hadde vi fire angripere som scoret åtte mål til sammen. Med den angrepstrioen tilgjengelig vil sesongen stadig bli bedre.

«Vi sliter med å komme i gang med noe for øyeblikket, det er utrolig frustrerende og det påvirker spillere og fans. Nå var det tegn til bedring på søndag og vi behøver virkelig å gjøre som forrige sesong og få i gang en kamprekke på 12-13 kamper ubeseiret, og komme oss oppover tabellen. Det blir ikke lett med de kampene som er forestående, men vi viste mot Arsenal at det er mulig.

«Hvis vi kan gjøre det er det fortsatt mulig å komme inn blant topp fire denne sesongen. Det må være vårt mål og jeg tror genuint på at det fortsatt er mulig.

«Premier League er en maraton og ikke en sprint, og med den innstillingen som Danny Ings viste på søndag kan vi begynne å sikre oss noen positive resultater. Det må starte på onsdag i Capital One Cup og besøket av Carlisle og så enda viktigere når Aston Villa kommer til lørdag. Vi behøver en seier for at snøballen skal begynne å rulle og det er der vi må starte.

«Det å avansere må være første prioritet i Ligacupen, men det er også noen spillere som behøver spilletid. Adam Bogdan behøver en kamp, Adam Lallana, Divock Origi, mens Roberto Firmino både behøver en kamp og en scoring. Dejan Lovren behøver å få tilbake noe av sin selvtillit. En som jeg imidlertid definitivt vil starte med igjen er Daniel Sturridge, som behøver å få av seg ytterligere noe rust.»