- Liverpool må kjøpe rutinert målscorer

Tidligere kaptein på Anfield, Phil Thompson, mener en erfaren goalgetter er hva som bør stå øverst på Liverpools handleliste foran neste sesong. Thommo har blinket ut fire kandidater.

- Edinson Cavani, Ezequiel Lavezzi, Gonzalo Higuain og Jackson Martinez ville alle være riktige typer og kunne gi bedre dekning for Daniel Sturridge med sine skadeproblemer, forklarer Thompson til Sky Sports news.

- Dette er alle etablerte målscorere i den ligaen de spiller, understreker Phil Thompson om Cavani (28) fra Paris Saint-Germain (bildet), Lavezzi (29) også fra Paris Saint Germain, Higuain (27) som spiller i Napoli for Rafa Benitez og colombianske Martinez (28) hos Porto. De øvrige tre er for øvrig også fra Sør-Amerika, med Cavani partner for Luis Suarez hos Uruguay, mens Lavezzi og Higuain er argentinere.   



- Dette vil bli en viktig sommer for Brendan og hans stab. Det er fint å se unge spillere som kommer frem, men de kan være ujevne spillere med potensial og vi må være hurtig ut fra startblokka neste sesong.

- Etter å ha investert i unge spillere og noen som ikke har slått til, men som kanskje slår til neste sesong, ønsker jeg som alle andre Liverpool-fans at troppen blir tilført mer rutine.