– Liverpool må vurdere å erstatte Sturridge

Phil Thompson mener Liverpool kan komme til å måtte finne en ny spiss om skadeproblemene fortsetter.

Etter et langt rehabiliteringsopphold i Boston etter vårens hofteoperasjon, var håpet at Daniel Sturridge skulle returnere til formen fra 2013/2014-sesongen.

Men etter en lovende retur med blant annet to mål mot Aston Villa, har Sturridge igjen funnet plass på tribunen når Liverpool har spilt siden to første kamper under Jürgen Klopp. Sannsynligvis er han også å finne i sin private boks på Anfield når Liverpool tar imot Southampton søndag ettermiddag.

Ifølge Sky sports er dette Sturridge sitt sjette skadeopphold på de siste to sesongene.

– Han er både det vi trenger og det vi har savnet. Men om han ikke spiller, og han hver uke går glipp av flere kamper, da tror jeg man må sette et spørsmålstegn ved ham.

– Med disse eierne som jobber etter moneyball-prinsippet, må spørre seg hvor mange minutter han er på banen, hvor mye får han betalt, og er noen andre der ute bedre? Sa Phil Thompson i Soccer Saturday på Sky Sports.

Scoringsraten til Sturridge står seg selvsagt godt med 37 mål på 58 Premier League-kamper for de røde, og 42 mål på 70 kamper totalt. Likevel mener Thompson Klopp må vurdere å hente inn en «oppgradering».

– Hvis han nesten er klar og har litt hevelse må han spille i kampen, for man ser hvor mye han er savnet, sier Thompson.

– De må kanskje se på en oppgradering av Daniel Sturridge i januar, eller etter det, fordi du kan ikke fortsette som dette uten å ha en person med hans kvalitet på banen, sier Liverpool-legenden.

LES OGSÅ: Finner ikke ut av skaden til Sturridge