– Lovren fortjener en ny sjanse

John Aldridge mener det vil være galt av Brendan Rodgers å vrake Dejan Lovren etter tabben mot West Ham.

Det er i sin ukentlige spalte i Liverpool Echo at den tidligere storscoreren John Aldridge tar Dejan Lovren i forsvar etter forsvarstabben mot West Ham.

– Jeg vet mange fans gjerne ønsker at Lovren skal bli vraket denne helga, men jeg synes han bør få sjansen til å gjøre det godt igjen.

– Jeg vet det var sjokkerende det som skjedde mot West Ham, og det hvisket ut mye av den gode jobben han har gjort i de første tre kampene denne sesongen. Men hva vil det å vrake han på dette stadiet i sesongen ha å si? Det vil for det første ødelegge selvtilliten hans ytterligere, og vil bety at når det etter hvert vil være behov for ham igjen, noe det vil bli, så er det enda mer sannsynlig at han vil slite, mener Aldridge.

Saken fortsetter under bildet.

FORTVILELSE: Det var mange misfornøyde ansiktsuttrykk under West Ham-kampen. Lørdag kan Liverpool og Dejan Lovren forhåpentligvis slå tilbake. 

Mulighet til å slå tilbake

56-åringen mener det er viktig at Rodgers nå står ved sitt valg om å bruke Lovren.

– Det vil være galt av manageren og vrake ham ved det første tegnet på trøbbel. Jeg tror han vil få sjansen til å vise de som tviler på ham at de tar feil på Old Trafford, og jeg håper han gjør akkurat det, skriver Aldridge.

I sin spalte gjentar han at han mener at Danny Ings bør komme inn for suspenderte Philippe Coutinho mot Manchester United, og mener også at det kan være fornuftig å bruke James Milner på kanten akkurat i denne kampen for å få mer støtte for Christian Benteke på topp. 

LES OGSÅ: Lovren: – Jeg er selvsagt skuffet over meg selv