«Må kjempe med nebb og klør for å få Benteke»

Didi Hamann mener at Christian Benteke vil være det beste angrepsalternativet til Liverpool slik situasjonen nå er, og at de røde må gjøre alt de kan for å skaffe seg kraftspissen.

På hjemmesiden til 5times skriver Hamann at Liverpool må gå for Christian Benteke, som er blitt linket til Anfield som en av de spissene man ser på foran neste sesong, og at man bokstavelig talt ikke har råd til igjen å feile med sine viktigste kjøp.

«Liverpool må åpne lommeboka for å få Christian Benteke til Anfield.

«Det er helt avgjørende at Liverpool greier å gjennomføre sine transferplaner denne sommeren.

«Sist sommer misset de på sitt førstevalg Alexis Sanchez, som isteden valgte Arsenal, og det synes ikke å være noen plan om et alternativ. Resultatet ble at hele sesongen ble ødelagt.

«Steven Gerrard er Liverpools toppscorer denne sesongen, men det er med fattige åtte mål og han er en midtbanespiller som forsvinner. Det er vanskelig å se hvor scoringene skal komme fra til neste sesong.

«Derfor må Liverpool kjempe med nebb og klør for å sikre seg Benteke. Han vil ikke bli billig, jeg har sett det bli rapportert at prisen er £32M, men Liverpool har bokstavelig talt ikke råd til å miste sine førstevalg lenger.

«Benteke er en målmaskin som har scoret 15 liga og cupmål denne sesongen, uten å ha i nærheten av den kvaliteten bak seg som han ville hatt på Anfield.

«Jeg fikk sett ham på nært hold på Wembley i forrige måned og han valset over Liverpools beste forsvarer Martin Skrtel. Det var skremmende å se på.

«Han er en spiller som kan spille alene på topp og gi manager Brendan Rodgers mange alternativer. Han er en utmerket spiller og uten Champions League neste sesong er han det beste Liverpool kan få tak i med god margin.»