- Må sørge for at vi ikke slipper inn slurvete mål

Jordan Henderson mener Liverpool slet både med avslutningene og slurv i tapet mot Hull.

Liverpool gikk på et meget skuffende tap borte mot Hull med 1-0. Etter kampen innrømmet Jordan Henderson at laget ikke var på topp verken framover, eller bakover på banen. 

- Vi visste det ville bli vanskelig siden de kjemper for livet i bunnen av tabellen. De gjorde det vanskelig å bryte igjennom, og dessverre så klarer vi ikke det. Vi hadde et par gode sjanser, men klarer ikke utnytte dem.

- Men vi må også sørge for at vi ikke slipper inn slurvete mål, og i kveld var det skuffende, sa Jordan Henderson etter kampen, med klar referanse til baklengsmålet der Michael Dawson utnyttet Mario Balotellis offsidetabbe og scoret kampens eneste mål. 

Og dagens Liverpool-kaptein er veldig klar over at laget igjen misbrukte en sjanse til å ta innpå Manchester United på fjerdeplass.

- Hver kamp er en stor mulighet for oss. Alle er skuffet over denne kampen, men vi må bare komme oss kjapt videre og prøve å vinne hver eneste kamp resten av sesongen. Vi skaper sjanser, og har masse ballinnehav, men vi må være mer kliniske i avslutningene, sier Henderson.

- Det er forventet at vi vinner kamper som dette, la han til.