– Må utnytte Chelseas svake sesong

Jan Mølby håper Liverpool tar vare på den overraskende sjansen.

– Chelseas fall har gitt Liverpool en uventet mulighet til å kapre en plass i Champions League. Man hadde jo egentlig forventet at Chelsea var sikret en plass topp fire, skriver Mølby i sin spalte i Liverpool ECHO.
 
Den tidligere midtbaneeleganten mener også problemene på Old Trafford gir økt grunn for Liverpool (og andre jagende klubber) til virkelig å gå for en topplassering denne sesongen.
 
Det er i kjølvannet av gårsdagens nyhet om at José Mourinho mistet jobben i Chelsea at Mølby kommenterer Liverpools Champions League-sjanser.

– Klopp gjør det riktig

I samme spalte bruker Mølby Klopp som eksempel på det motsatte når han spekulerer i hva som gikk galt for Chelsea.
 
– Med en gang man mister tilliten til spillerne, er det viktig å vinne den tilbake. Mourinho ser ikke ut til å få det til. Det er en stor kontrast til vår egen Jürgen Klopp. 
 
Mølby mener Klopp er dyktig til å samle spillerne og fansen.
 
– Det han gjorde etter WBA-kampen var en veldig tysk handling, da han tok hendene på spillerne og hadde et øyeblikk med fansen. Jeg tror ikke det var en feiring, men en takk til fansen. 
 
Dansken mener Klopp jobber med å få tilbake godfølelsen til både spillere og fans – til og med når resultatene uteblir. Derav takkesekvensen etter WBA-kampen.
 
– Klopp forstår viktigheten av å ha supporterne på lagets side og at stemningen er god. Jeg nøt de siste 15 minuttene av kampen på lørdag. Fotballen var ikke strålende, men det var høy lyd fra publikum – det var som et lite brøl.