– Må vise at jeg duger denne sesongen

Utlånte Andre Wisdom (22) har fortsatt som hovedmål å spille seg inn i Liverpools startellever.

Den robuste forsvareren ble onsdag kveld lånt ut til nyopprykkede Norwich for hele 2015/2016-sesongen. På plass i øst forteller Wisdom at han nå har dratt ut for å returnere som en bedre spiller.

– Jeg er fortsatt ung, og jeg lærer hele tiden, så å dra på utlån vil hjelpe meg på lang sikt. Jeg kjenner meg selv bedre nå, og jeg vet hva som kreves for å være i Premier League, sier han, ifølge Sky Sports.

– Ikke i mine hender

Norwich-manager Alex Neil (34) beskrev Wisdom som en «ung spiller med ambisjoner» da låneavtalen ble bekreftet, og han mener 22-åringen passer inn i klubbens profil, der utvikling står sentralt.

Wisdom twitret nylig at han «bare ønsker å spille fotball og komme tilbake som en bedre spiller», og han vil bruke det neste året til å vise Liverpool at han er god nok på toppnivå.

Les også: Norwich-manageren: – Jeg er henrykt

– Forhåpentligvis kan jeg spille for Liverpool, men det valget er ikke i mine hender. Så jeg er nødt til å jobbe hardt og bevise at jeg duger denne sesongen, forteller han.

Saken fortsetter under.

Wisdom, som ble hentet til Liverpool som 14-åring, var lånt ut til West Bromwich hele forrige sesong, mens han tidligere har spilt i Championship for Derby. I sitt første intervju med Norwich sier Wisdom at han er klar for å begynne med en gang.

– Jeg har opprettholdt et høyt fysisk nivå fordi jeg har vært på turné med Liverpool, så jeg kommer hit i form og klar for å spille. Jeg håper jeg kan hjelpe laget på og utenfor banen.

Det var på hans nye hjemmebane, Carrow Road i Norwich, at Premier League-debuten kom i september for tre år siden. Wisdom ser tilbake på det som «en minneverdig dag», og han gleder seg til fortsettelsen.

Sjekk spillerprofilen til Wisdom her!

– Jeg husker at det var god atmosfære, og jeg regner med at fansen varter opp med det samme denne sesongen. Jeg snakket med manageren, og han fortalte meg hva han ønsker jeg skal bidra med, både personlig sett og med tanke på laget. Dette blir bra, og jeg kan ikke vente med å komme i gang.

Wisdom har totalt spilt 22 kamper og scoret én gang for Liverpool.