– Målene kom på perfekte tidspunkter

Liverpool-manageren er storfornøyd med hvordan laget skjerpet seg og ble bedre etter en treg start.

Chelsea tok ledelsen ved Ramires før fem minutter var passert på Stamford Bridge i ettermiddag, men Philippe Coutinho sikret gjestene en utlikning bare sekunder før sidebyttet.

– Vi hadde ikke den beste starten, men vi var hele tiden med i kampen. Vi fortjente utlikningen før pause, sier Jürgen Klopp til pressen.

Brassen fikk ballen av landsmannen Roberto Firmino, som startet sin første ligakamp siden begynnelsen av september, dro seg flott innover i banen og skrudde ballen lekkert i nettet, med venstrefoten, fra 16 meter.

– Lærer av feil

– En tidlig scoring riktig vei er jo alltid bedre, men man gjør feil slik at man kan lære av dem. Man er nødt til å løse problemene underveis i kampen, og det gjorde vi, legger Klopp til.

Saken fortsetter under.


SNUOPERASJON: Chelsea tok ledelsen, men Liverpool tok poengene. (Video: TV 2)

Coutinho var også mannen som satte inn 2–1 en halvtime etter pausen. Igjen fikk han ballen rett utenfor boksen, denne gang etter en heading av innbytter Christian Benteke og overhopp av Adam Lallana, og avslutningen gikk via en Chelsea-forsvarer, forbi keeper Asmir Begovic og i nettet.

– Åpen kamp

Ni minutter senere var det Bentekes tur til å havne i målprotokollen. Spissen holdt Chelsea-stopperne unna, fant seg rom og satte inn 3–1 på flott vis. Klopp sier det var jevnspilt, men at målene kom i viktige perioder.

– I den andre omgangen var det en åpen kamp. Vi fikk scoringene våre på to perfekte tidspunkter, forteller Liverpool-sjefen, som hadde sin første tur til Stamford Bridge noensinne.

Saken fortsetter under.

Liverpool hadde ikke noen problemer med å holde unna i sluttminuttene, med god hjelp fra de høylytte bortesupporterne. Chelsea-manager José Mourinho fortalte mediene at han ikke ville snakke om kampen, og nektet å svare på spørsmål.

– Trenger litt flaks for å vinne her

Det var særlig en situasjon med Lucas Leiva etter pause som fikk den hardt pressede 52-åringen til å tenne. Lucas, som allerede hadde gult kort, felte en spiller midt på banen, og hele stadion ropte etter en utvisning. Mark Clattenburg holdt kortet i lomma.

– Jeg er ikke helt sikker på om det var et frispark, men hvis man ønsker å vinne over Chelsea på bortebane, trenger man litt flaks, sier Klopp.

 

WE ARE FAMILY. 😃😃 WE ARE LIVERPOOL !!! 👍🏻👍🏻

Et bilde publisert av Alberto Moreno Perez (@amplfc18)