- Man kan bare håpe at det er spillere som forsterker troppen

Fans blir entusiastiske av overganger. For spillere er det litt annerledes, sier Martin Skrtel om hvordan det er å følge sommeren som spiller.

- Sesongen er intens. Så når den er slutt, trenger man en pause. Du kan ta deg råd til å ikke tenke som en fotballspiller en stund. Folk tror fotballspillere har masse ledig tid, men som alle andre ville det vært godt å hatt mer fritid. Alle tenker vel det, uansett hva slags jobb de har, sier Martin Skrtel i et intervju med LiverpoolFC Magazine.

Følger med på sommeren

Slovaken snakker i intervjuet også om hvordan han som spiller ser på alle overgangsnyhetene som kommer i sommermånedene - ofte mens spillerne er på ferie.

- Jeg prøver å holde et øye med overganger, og hvilke spillere som kommer inn. Fans blir entusiastiske av overganger. For spillere er det litt annerledes.

Har ikke kontroll

- Det er noe du ikke kan kontrollere, at du kan gjøre er å håpe at det er spillere som kan gjøre troppen og førstelaget sterkere. Det er opp til manageren og andre å sørge for det, sier Skrtel i intervjuet om hva slags forventninger man som spiller har til nye kjøp. 

Intervjuet er nok gjort før flere av årets signeringer var klare. Men Skrtel gir uttrykk for hva laget trenger. 

- Hvis du spør meg, mener jeg at vi trenger noen som kan komme rett inn i laget og gjøre det bra. Hvis man vil konkurrere med spillerne i topp fire trenger man store spillere, sier han i intervjuet.  

LES OGSÅ: - Forferdelig følelse etter sesongen