- Mario og jeg kan bli et par

Daniel Sturridge mener at et partnerskap med Mario Balotelli på topp for Liverpool er et alternativ dersom manager ønsker å forandre på formasjonen.

- Når Mario er der sammen med meg, da kan jeg bevege meg mer og være i andre områder fordi jeg vet at han vil oppholde midtstopperne. Det vil være noe annerledes, sier Daniel Sturridge til The Times på spørsmål om et mulig angreps par med ham og Mario Balotelli.

- Jeg er sikker på at vi kan danne et par i fremtiden, jeg er ikke i tvil om det. Det er opp til manageren hva han velger. For meg er det bare en mulighet, uansett hvem jeg spiller sammen med, til å hjelpe dem til å spille bra. Det dreier seg ikke bare om hva jeg ønsker.

- Det er fortsatt mye som vil komme til å skje og vi vil vurdere styrkene til hver eneste motstander. Hver kamp er en stor kamp, det er som en finale for oss, det er hva som er sannheten. Det er viktig for oss at vi kommer blant topp fire og at vi kan vinne noe sølvtøy.

- Hvis vi kan gjøre det vil det være en stor prestasjon. Jeg er skuffet over at vi ikke kjemper på alle fronter og om å vinne Premier League, når en tenker på hvor godt vi gjorde det forrige sesong. Vi vil prøve å gjøre det igjen til neste sesong, men vi har fortsatt mye å spille for også i denne.