- Måtte starte på nytt tre-fire ganger etter skader

Adam Lallana vil gjøre alt for at ikke denne sesongen ikke skal bli ødelagt like my av skader som den forrige.

- Jeg gikk glipp av pre-season i fjor på grunn av skade, og jeg var skuffet over å komme tregt i gang. Nå ser jeg fram til å komme i gang igjen, selv om det var en ganske kort sommer på grunn av England-kampene vi hadde. Men det er en god følelse rundt klubben, og flere av de nye signeringene er på plass, og vi ser fram til å begynne jobben, sier Adam Lallana til Liverpoolfc.com.

Skaden i pre-season var bare den første av flere Lallana slet med i sin første sesong etter 25 millioner punds-overgangen fra Southampton

- Det var ikke den eneste skaden jeg hadde. Jeg måtte begynne på nytt tre eller fire ganger gjennom sesongen, og som enhver spiller vet hjelper ikke det på. Forhåpentligvis kan jeg få et godt grunnlag denne treningsperioden og få en forrykende start på sesongen, sier en optimistisk Lallana.

Han sier spillerne har hatt et møte med Rodgers etter at de ble samlet igjen.

- Vi hadde et briefingmøte og det er noen nøkkelpunkter han snakket med oss om. Pre-season handler åpenbart om å komme i form, det kommer til å bli hardt, og det kommer til å bli krevende for kroppen.

- Det er viktig at vi tar vare på oss selv og gjør alt riktig, høre på trenerne og det øvrige personalet og gjør vårt beste til å komme i best mulig form til sesongstart, sier han. 

LES OGSÅ: Liten tvil om Rodgers beste spisskjøp