- Milner vil være sulten på suksess

Steven Gerrard spår at James Milner vil være sulten på mer suksess når han kommer til Liverpool, etter å ha smakt på seierens sødme i Manchester City.

Milner vil slutte seg til Liverpools tropp den 1.juli, dersom den medisinske testen forløper uten dramatikk. 29-åringen var med på å vinne ligaen to ganger, samt FA-cupen en gang og ligacupen en gang i løpet av sine fem år i City.

- James vil tilføre laget masse rutine. Jeg synes det er en veldig fornuftig signering, da det er et faktum at han har vunnet ting, uttaler Steven Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Han er en vinner. Han er fortsatt sulten. Jeg vet han er i veldig god form, veldig profesjonell og vil ikke svikte noen. Jeg kjenner James veldig godt, og han vil være ivrig etter å bevise for Liverpool-fansen at han er god nok for startelleveren, fortsetter Gerrard.

- Dette er en fornuftig avtale. Vi fikk ham gratis også, så jeg er i alle fall veldig godt fornøyd med det.

- Han vil finne seg raskt til rette. Han er vant til denne ligaen. Han har masse rutine fra dette nivået, og er en veldig erfaren internasjonal spiller.

- Jeg tror han vil tilføre midtbanen energi. Han slår gode pasninger, og er trygg med ballen i beina. Jeg er sikker på at han vil gli fint inn på laget, og tilpasse seg Brendans spillestil veldig raskt.

- Jeg kan faktisk se ham for meg sammen med Lucas, Joe Allen og Jordan Henderson, og jeg tror de vil gjøre en god jobb sammen.