– Nå er ingen garantert førstelagsplass

Ian Rush sammenligner spiss-situasjonen med hvordan det var da Liverpool hadde sin storhetstid.

Med både Christian Benteke og Daniel Sturridge tilbake etter skader er Liverpools toppscorer gjennom alle tider, Ian Rush, sikker på at konkurransen om plassene vil hente fram det beste i dem begge.

– Det var godt å se Daniel tilbake og manageren har valgmuligheter nå.

– Når Liverpool har vært suksessfulle tidligere var det fordi du ikke var garantert en plass i laget. Konkurranse om plassene er sunt og gir manageren et problem, sier Ian Rush til Liverpool Echo.

LES OGSÅ: Brukte 14,4 millioner pund til agenter

At også Roberto Firmino har spilt spiss med stort hell, gjør valgmulighetene enda større for Jürgen Klopp.

– Vi hadde Philippe Coutinho, Roberto Firmino og Adam Lallana i angrep mot Man City, og nå har vi Benteke og Sturridge også. Hvis de alle er friske og tilgjengelige må manageren velge, og det var slik det var da jeg spilte i Liverpool, sier 54-åringen.

Christian Benteke og Daniel Sturridge har bare spilt sammen på topp i 45 minutter etter sommerens overgangsvindu. Rush ser gjerne at de to får flere minutter sammen på topp.

– Alle gode spillere kan spille sammen. Jeg tror ikke på denne store myten om at de ikke kan spille sammen. Jeg var veldig fornøyd da vi signerte Benteke. Han kan være forskjellen på å avslutte sesongen på tredje, fjerde, femte eller sjette plass, sier Rush. 

LES OGSÅ: Aldo med håp om spissduo