- Nå må jeg bygge videre på dette

Pedro Chirivella forteller at det var en stor dag for ham å kunne debutere for Liverpool. Nå håper han kampen mot Bordeaux bare var en start.

Allerede etter 27 minutter kom Pedro Chirivella inn for en skadet Kolo Toure, da spanjolen gikk inn sentralt på midtbanen sammen med Jordan Rossiter mens Emre Can ble satt ned i lagets bakre treer. Med nummer 68 på ryggen, det høyeste som har vært bakpå en Liverpool-trøye.

- Det var en stor dag for meg. Jeg har ventet på denne sjansen og det var en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg debuterte for Liverpool, forklarer 18-åringen til Liverpool Echo.

- Manageren sa at jeg måtte forholde meg rolig og spille mitt spill. Det var noen nerver siden det var min første kamp, men jeg prøvde bare å fokusere på å hjelpe laget best mulig.

- Jeg synes vi spilte en meget bra kamp og fikk med oss et verdifullt poeng.

- Jordan og jeg forstår hverandres spill, fortsetter Pedro om partnerskapet med Rossiter, som bare er et par måneder eldre enn ham selv.

- Vi har spilt sammen de siste par årene og støtter hverandre. Det var herlig å være der ute sammen med ham.

- Liverpool er en klubb som alltid gir unge spillere en sjanse og det motiverer deg.

- Manageren sa etterpå at jeg hadde gjort det bra, men jeg vet at jeg ikke må stoppe med dette. Forhåpentligvis er dette bare starten på en stor karriere for meg i Liverpool.