– Nå vil vi forbedre hjemmeformen

James Milner synes Liverpool har kommet godt ut av de vanskelige bortekampene denne sesongen.

29-åringen bar kapteinsbindet for de røde på Etihad, sin tidligere hjemmebane, og han ser på det som spesielt positivt at Liverpool, etter å ha slått laget som toppet tabellen, var skuffet over at de ikke scoret flere mål.

– De er et topplag, noe de har vist i år etter år og i begynnelsen av denne sesongen, så at vi kom hit og fikk dette resultatet, var briljant, forteller landslagspilleren til pressen, ifølge klubbens nettsider.

– En skikkelig god opptreden

Milner beskriver bortelaget som «ypperste klasse» i den første omgangen. Philippe Coutinho, Roberto Firmino og et selvmål sørget for at rødtrøyene i en periode ledet 3–0 på Etihad – før Sergio Agüero reduserte rett før pause.

Saken fortsetter under.

– I andre omgang spilte vi kanskje ikke like bra, men vi forsvarte oss godt og skapte ytterliggere noen sjanser. Vi hadde muligheter til å score mer, men Joe Hart vartet opp med noen gode redninger, sier han.

– Jeg synes det var en skikkelig god opptreden, og det var en fornøyelig andel av sjansene vi omsatte i scoring. Og når man er skuffet over at man kunne scoret flere, så er det en positiv ting.

Godkjenner borteformen

Nå har Liverpool dermed møtt både Arsenal, Manchester United, Everton, Tottenham, Chelsea og Manchester City på bortebane denne sesongen, og de har bare tapt én av dem.

– Forhåpentligvis gir det oss troen på at vi kan slå disse lagene. Vi hadde et godt resultat mot Chelsea i tillegg, og jeg mener borteformen vår har vært ganske god når man ser på hvilke laget vi har møtt, forteller Milner.

Les også: Pellegrini: – Aldri sett de spille så dårlig før

– Vi har møtt alle topplagene på bortebane og gjort det ganske bra, men hjemmeformen vi kan forbedre. Så lenge vi vet hva vi kan gjøre bedre, er det positivt, og nå kan vi kanskje sparke ifra og ta med oss det positive herfra. Det er mange kamper i vente, så dette er en god start på den perioden.