- Ønsker at Liverpool skal være en endestasjon

Brendan Rodgers håper at suksess med Liverpool kan gjøre at han får tid til å bygge noe varig på Anfield, i en uke hvor han har blitt linket til Manchester City.

- Min intensjon da jeg kom hit var at jeg så på Liverpool som en klubb, hvis alt gikk bra, som kunne være en endestasjon for meg og ikke en del av reisen, sier Brendan Rodgers til The Times, etter at det har blitt spekulert i at nordiren er på ønskelisten til Manchester City som en mulig etterfølger til Manuel Pellegrino.

- Jeg ønsket virkelig å komme hit, å etterfølge noen utrolige managere hvis støtte ikke har sin like, og ha suksess samtidig som jeg visste at jeg er ung nok til å skape og bygge noe.

- Jeg vet jeg må rettferdiggjøre det ved å arbeide bra og vinne trofeer, og uansett hvor skal du gå etter Liverpool? Det er en av de største klubbene i verden. Det er veldig vanskelig. Du vet at dersom du har vært manager i Liverpool vil du aldri bli det i Manchester United. Du går enten til Tottenham eller Arsenal, og hvis du styrer i Swansea vil du ikke gjøre det i Cardiff.

- Dette er hypotetisk, Liverpool kan komme til å sparke meg og jeg behøver å arbeide. Jeg har skrevet under en avtale her, forhåpentligvis greier jeg å gjøre meg fortjent til en til, og kan fortsette å bygge videre her.

Brendan Rodgers skrev i vår under en avtale som binder ham til Liverpool FC frem til 2018.

- Med all mulig respekt, jeg bygger nå noe i Liverpool som kanskje er annerledes enn da Liverpool var det beste laget og dominerte. Når du kommer hit blir du likevel bedømt ut fra hva du vinner, noe jeg inderlig ønsker å gjøre for alle supporterne og menneskene her.

- Når jeg trekker meg tilbake fra fotball, forhåpentligvis ikke før om en 25 år, har jeg forhåpentligvis vunnet mange trofeer og har hatt suksess.

- Det vil ikke gjøre noe med meg som person, men det vil gjøre noe med hvordan mitt ettermæle her vil være. Nå er vi på vei og kan forhåpentligvis ta ytterligere steg. Vi nærmer oss dit hvor vi kan utfordre regelmessig om store trofeer og å vinne dem. Det er hva vi ønsker å gjøre.

- Så lenge folk her i Liverpool - styret, supporterne og spillerne – er fornøyde med mitt arbeid, da ønsker jeg å bli her så lenge jeg kan.

- Den modellen jeg brakte med meg for å utvikle og arbeide med, den er i ferd med å utvikle seg til å bli det best tenkelige. Vi arbeider mot en ny og spennende fase etter denne sesongen, hvis vi forhåpentligvis kan få unge spillere til å knytte seg til nye avtaler, og som vil gi oss muligheten til å gå bort og vinne trofeer.