– På tide med en hjemmeseier i ligaen

Liverpool har fortsatt ikke vunnet en hjemmekamp i ligaen under Jürgen Klopp. Kolo Toure mener det er på høy tid med tre poeng foran The Kop igjen.

– Vi ønsker selvsagt å få like gode resultater på hjemmebane som vi har fått på bortebane, sier Toure til Liverpool Echo foran søndagens kamp mot Swansea.

– Vi må lære oss å beholde roen når vi spiller på hjemmebane, og ikke bli stresset, legger han til.

Ivorianeren innrømmer at Premier League-lagene ikke lenger frykter å komme til Anfield på samme måte som tidligere.

– Frykt-faktoren er blitt litt borte, og vi må få den tilbake. Derfor er Swansea-kampen veldig viktig. Dersom vi ønsker å være et topplag må vi ha en god hjemmestatistikk.

– Alle lag som kommer hit må få en følelse av at de ikke har en sjanse her. Det å skulle besøke Anfield skal være et mareritt for motstanderne våre, og de skal virkelig føle dette på kroppen.

– Med fansen bak oss må vi sette dem under press.

– Det finnes ingen bedre følelse enn å slå Manchester City i deres egen lekegrind. Det gjør at du føler at du kan vinne mot hvem som helst. Selvtilliten øker, og nå må vi prestere på det samme nivået mot Swansea.

Viktig seier over Bordeaux

Nettopp derfor mener Toure at det var svært viktig at Liverpool-spillerne slo tilbake etter å ha blitt liggende under mot Bordeaux i går.

– Vi spilte mot et godt lag. Vi spilte bra, men så slapp vi inn et merkelig mål. Dommeren tok den avgjørelsen, men vi fant en måte å vinne på likevel.

– Da vi lå under 1-0 hadde vi fansens støtte. Vi fikk ikke panikk, og fortsatte å spille. Med de spillerne vi har kan vi alltid slå tilbake. Vi reagerer bedre på vanskelige situasjoner nå. Vi fortsatte å kjempe og ga 100 prosent for å vinne kampen. Jeg ble veldig imponert over Christian. Han gjorde et flott mål, og kjempet virkelig for laget.

LES OGSÅ: – Christian vil få økt selvtillit av dette