- Philippe er en magiker

Lucas Leiva hyller lagkamerat og landsmann Philippe Coutinho, som han avslører har fått klengenavnet «The Magician» i Liverpool-garderoben.

22 år gamle Coutinho har vært i strålende form de siste ukene, og ble kåret til månedens spiller i desember av Liverpools supportere.

- Philippe fremste styrke er trolig den siste pasningen. Han kan slå veldig gode pasninger, og ser ting andre spillere kanskje ikke ser. Han er utrolig kreativ, og derfor blir han kalt «magikeren» av de andre på laget, forteller Lucas til Liverpoolfc.com.

- Han forflytter beina raskt, og har en eminent teknikk. Det er veldig vanskelig å ta ballen fra ham, og det er en annen av hans sterke sider.

- Han er også blitt bedre defensivt, når det gjelder aggressivitet og press på ballfører. De har gitt hans spill en ny dimensjon.

- Jeg tror han kan bli så god som han selv ønsker. Han har kvalitetene og potensiale til å bli en av de beste spillerne i verden. Han er ivrig etter å lære, og dette er bare begynnelsen. Ved å spille kamper vil han fortsette utviklingen.

- Jeg kan se for meg at Philippe får en stor fotballkarriere, for han er så talentfull og en så hyggelig fyr. Det er en god kombinasjon.

- Vi er veldig gode venner. Jeg tilbringer trolig mer tid sammen med ham utenfor treningsfeltet enn jeg gjør på trening. På trening prater man egentlig ikke så mye med hverandre.

- Philippe er en hyggelig kar, som er veldig ivrig etter å lære nye ting. Han er ung, og har ambisjoner om å bli en toppspiller. Han er allerede en toppspiller, men jeg tror han bare vil bli bedre. Han er nå i ferd med å spille seg til en fast plass på Brasils landslag, noe jeg vet betyr mye for ham.

- Jeg er veldig glad for at jeg kunne hjelpe ham da han kom til Liverpool, og nå har han slått rot her og føler at han hører hjemme på Merseyside.