- Philippe vil bare bli bedre og bedre

Brendan Rodgers synes det er gode nyheter at Philippe Coutinho har bundet seg til Liverpool FC på en ny langtidskontrakt, og spår at brasilianeren bare vil bli bedre og bedre i tiden som kommer.

- Jeg er henrykt over at Philippe har bundet seg til klubben i lang tid fremover. Han er en spiller som åpenbart vil ha en stor rolle å spille når det gjelder å skrive vår historie i årene som kommer, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Det mest spennende er ikke hvor god han er akkurat nå, men forbedringspotensialet han har. Han kan fortsatt bli enda bedre, fortsetter Liverpool-manageren.

- Han fortjener all den ros jeg kan gi ham for de holdningene han har vist etter at han kom til Liverpool. Han kom hit som en ung mann, til et fremmed land han aldri hadde bodd i før, og sluttet seg til en klubb der forventningene er høye. Han har vist vilje til å lytte, lære og forbedre seg.

- Han har vist hvor dyktig han er ved å venne seg til et nytt miljø, og gjøre alt han er blitt bedt om. Jeg elsker å jobbe med spillere som Philippe. Han har holdninger som matcher talentet, og ikke minst har han en ydmyk innstilling til arbeidet og livet sitt.

- Nå håper jeg bare at han fortsetter utviklingen, og blir en nøkkelspiller for denne spennende unge spillertroppen. Vi tar sikte på å vokse sammen som gruppe, og oppnå suksess sammen.