«Presset øker mot Brendan Rodgers»

Se hva engelske aviser skriver etter at Liverpool ble holdt til uavgjort på Anfield av Carlisle fra League Two, og måtte ty til straffespark-konkurranse for å ta seg videre i ligacupen.

«Keeperhelten Adam Bogdan reddet Brendan Rodgers fra ydmykelse. Liverpool-manageren presset frem et smil etter enda en nervøs kveld på Anfield, men han har lite å juble for trass i seieren på straffespark-konkurranse. Liverpool har vunnet mange store seiere på straffespark-konkurranse, men dette var ikke en av dem. Adam Bogdans tre strafferedninger reduserte ydmykelsen bare litt etter å ha blitt holdt til uavgjort av Carlisle fra League Two.»
Mirror

«Presset øker mot Brendan Rodgers etter Liverpools knepne seier over Carlisle.»
Daily Express

«Det var mer sjokk og vantro enn lettelse blant Liverpool-fansen. En Liverpool-seier som stinket av tap. De 6000 blå supporterne av det tapende laget virket langt mer fornøyde når de satte kursen opp motorveien. Anfield-publikumet virket å være en blanding av sjokkerte og forbannede. Laget hadde 47 avslutninger, men klarte likevel ikke å gjøre mer enn ett mål»
Liverpool Echo

«Endelig ble det en seier for Brendan Rodgers, men han får likevel ikke noe pusterom. Liverpool måtte ty til straffespark-konkurranse for å slå ut Carlisle United fra League Two, etter at hjemmesupporterne hadde fått sett en ny planløs og anstrengt forestilling, som slett ikke var egnet til å redusere presset på manageren.»
Guardian