- Raheem vet han er på riktig sted

Brendan Rodgers gjentok sin tro på at Raheem Sterling snart vil skrive under ny kontrakt med LFC. Manageren holder vinduet så vidt på gløtt med tanke på en mulig signering innen tirsdag.

- Raheem er veldig fornøyd her, bekreftet Rodgers da journalister på dagens pressekonferanse på Melwood igjen spurte om Sterling og ny avtale på Anfield. – Han er en ung spiller som spiller for en av de største klubbene og verden og han spiller meget bra.

- Han ser sin langsiktige fremtid her. Jeg har snakket med Raheem igjen i dag, han er veldig, veldig fornøyd med sin utvikling og den fremgangen han har.

- Han er en svamp etter å lære, han er en ung spiller som vet at han er på riktig sted og at han vil bli tatt vare på.

- Alt blir tatt hånd om av klubben og hans representanter. Jeg er sikker på at det vil bli ordnet ganske snart, avsluttet Brendan om kontraktsnakket.

- Enhver manager vil alltid ønske mer, men du kan ikke bare gå ut og plukke spillere ut av luften, svarte Brendan Rodgers på om det ligger an til at Liverpool kommer til å signere en spiller eller to innen transferdeadline avsluttes natt til tirsdag.

- Enhver manager vet hva han ønsker. Jeg skulle ønske jeg var i stand til å gjøre en eller to ting, men spillere er ikke alltid tilgjengelige, spillere som kan komme inn og gjøre ditt lag bedre.

- Jeg har hele tiden sagt at det mest trolig ikke ville bli gjort noe i dette vinduet, og slik ligger det fortsatt an.