- Respekter klubben din

Arsenal-legenden Thierry Henry liker dårlig måten Raheem Sterling og hans agent bruker mediene på for å legge press på Liverpool FC.

Franskmannen tror at hans tidligere arbeidsgiver vil ønske å kjøpe Sterling i sommer, men oppfordrer samtidig 20-åringen til å slutte med å bruke pressen som en brikke i forhandlingene med Liverpool FC.

- Det er en ting jeg vil si om Raheem Sterling. Vi vet alle at han er fra London. Uttalelser fra Arsene Wenger indikerer at han vil ha ham. Men jeg har noe på hjertet når det gjelder denne gutten, uttaler Henry til Sky Sports.

- Jeg tror vi alle vet at han får dårlig rådgivning. Du kan ikke gå ut i pressen og snakke om kontrakten din. Du må respektere fansen og klubben du spiller for.

- Ønsker du å forlate Liverpool, må du si det. Ønsker du å bli i klubben, må du si det. Men ikke diskuter dette i avisene.

- Jeg gikk gjennom det samme selv som ung gutt. Noen av de rundt meg hjernevasket meg, og jeg mistet fokus på fotballen. Psykisk var jeg ikke tilstede lenger. Jeg klarte ikke å konsentrere meg eller noe. Det samme skjer nå med Raheem Sterling.

- Du kan selvsagt skylde på agenten din, eller rådgiveren din, men du må manne deg opp og si at nok er nok. Si til agenten i klartekst «at du ødelegger livet mitt, du ødelegger karrieren min». Raheem er et flott produkt av Liverpools arbeid, og han vil bli en stor spiller for England. Jeg vil bli glad om han blir Arsenal-spiller, men han er fortsatt Liverpool-spiller.