– Rodgers gjorde for mange feil

I går kom nyheten om at Liverpool har sparket Brendan Rodgers. Liverpool.no har spurt folk på gaten i Liverpool om hva de mener om avgjørelsen.

Supporterne har lenge vært delt i synet på Brendan Rodgers, men etter hvert ble det færre og færre som støttet ham. 

 

Supporterne Dorothy Ash og Elisabeth Hodgkinson peker på noe av det de mente Rodgers ikke lyktes med:

 

– Han gjorde for mange feil. Rodgers sløste bort mye penger, og fikk for lite ut av troppen. Mange av dem han hentet er rett og slett ikke gode nok, uttaler Dorothy Ash til Liverpool.no. 

 

Ash har i en årrekke fulgt klubben tett, og nå håper hun det ansettes en manager som fort kan få fart på sakene.

 

Venninnen Elisabeth Hodgkinson er enig, og mener klubbens avgjørelse var på sin plass.
 

– Hadde Liverpool brukt alle de pengene han sløste annerledes, kunne man hentet to-tre klassespillere. I stedet ble det mange som ikke holdt nivået, mener Hodgkinson.
 

– Det var også en tabbe å slippe Gerrard så tidlig. De burde beholdt ham en stund til, skyter Ash inn.

 

Hodgkinson og Ash har vært venner i 56 år, og har fulgt klubbens opp- og nedturer. Nå drømmer de om at Klopp, eller en annen manager, skal lede laget tilbake til toppen.

 

– Vi husker hvordan det var på 60-tallet og årene etter. Det savner vi, smiler Hodgkinson.

 

Vil ha Klopp

 

De norske kameratene Sture Wickstrøm Brå og Henrik Opøyen er på ferie i Liverpool. Kameratene stiller seg helt bak klubbens avgjørelse om å sparke Rodgers. 

 

Henrik Opøyen (t.v.) og Sture Wickstrøm Brå 

 

– Han har ikke fått til så mye – bare én bra sesong… Det er ikke bra nok. Det ble heller ingen pokaler, så det var helt riktig å la ham gå, mener Wickstrøm Brå.

 

Hvem vil du ha inn som erstatter?
 

– Klopp er førstevalget! Han har vunnet trofeer, og jeg mener han passer bedre enn Ancelotti. Jeg vil ha Klopp som ny Liverpool-manager! konstaterer den norske LFC-supporteren.

 

Kameraten Henrik Opøyen er enig, og håper Klopp blir Liverpools neste manager. 

 

Gir Suárez æren


Briten Allan Bark føyer seg til i rekken av supportere som støtter klubbens avgjørelse. Han mener Liverpools supersesong (2013/14) skyldes én mann:
 

– Suárez bar det Liverpool-laget. Rodgers hadde ikke oppnådd så gode resultater uten ham – trolig ikke i nærheten engang, sier Bark.

 

Han mener riktignok Rodgers i enkelte kamper har vært uheldig, og peker på blant annet Norwich-kampen for noen uker siden. 
 

– Til tross for noen gode kamper: Rodgers fikk tid, og lyktes ikke.

 

Allan Bark mener Suárez fortjener mye av æren for 2013/14-sesongen

 

Hvorfor nå?

 

Den norske Liverpool-supporteren Sturla Sævereide er ikke like overbevist om at FSG tok den riktige beslutningen. Han lurer på hvorfor det skjedde nå, og ikke i sommer, nå som det viser seg at eiernes tillit til Rodgers var tynnslitt.
 

– Jeg er enig med Carragher. Dersom det skulle skje, burde det skjedd i sommer. For øvrig er vi bare tre poeng bak 4. plassen. Vi har ikke vært så dårlige, konkluderer nordmannen.

 

Han mener at det er bedring å spore i laget, men han innrømmer at også han blir tilfreds dersom Klopp ansettes som ny manager.
 

– Han er ingen ja-mann. Klopp er litt gæren – og det er bra, mener Sævereide.

 

Sturla Sævereide mener timingen til FSG er merkelig.

 

Les også: – Riktig av FSG å agere nå