- Rodgers og Werner møtes tirsdag

Brendan Rodgers og Tom Werner vil møtes på tirsdag. Manageren har en del tøffe spørsmål i vente.

BBC meldte at Tom Werner og Brendan Rodgers ikke ville møtes før onsdag, men Chris Bascombe i Telegraph skriver at de vil møtes ansikt til ansikt allerede i tirsdag. Det vil bli deres første møte etter den skuffende sesongen, som endte med sjetteplass og exit i ligacup- og FA cup-semifinalen.

 

Møtet med Werner vil avslutte sesongevalueringen, som startet da Rodgers møtte Mike Gordon forrige uke. Rodgers vil måtte svare på mange tøffe spørsmål, og forklare hvorfor laget underpresterte. Han må også legge frem hvorfor og hvordan han kan snu det neste sesong.

 

Målsetningen i år var minst Champions League-kvalifisering, og Rodgers har også innrømmet at det var forventet at han ville vinne et trofé etter sin tredje sesong i klubben. Manageren kan argumentere med at forventningene ble for store for et år siden, da han hadde en langt sterke tropp med Luis Suarez og Daniel Sturridge. 

 

Mye går på om Rodgers har feilet med å få det beste ut av spillerne han har tilgjengelig, eller om spillerne som ble kjøpt forrige sommer rett og slett ikke var at god nok kvalitet. Det meste tyder, ifølge Bascombe, på det siste, og at Rodgers fortsatt blir høyt verdsatt som trener.

 

Eierne skal ikke ha tatt kontakt med andre managere, slik andre aviser har hevdet.