- Rossiter vil komme sterkere tilbake

Direktøren på akademiet, Alex Inglethorpe, er overbevist om at Jordan Rossiter vil komme tilbake sterkere enn noen gang etter at scouseren nå må belage seg på noen uker på sidelinjen.

- Alle vi på akademiet som kjenner hans innstilling vet at han vil komme over dette på sin typiske besluttsomme og målbevisste måte, sier Inglethorpe til Liverpoolfc.com, etter at et kraftig overtråkk har medført at den energiske midtbanespilleren Jordan Rossiter antas i være satt ut av spill i to måneder. 17-åringen debuterte tidligere denne sesongen på førstelaget mot Middlesbrough i Capital One Cup.

- Det var virkelig synd siden Jordan gjorde det svært bra og måten skaden skjedde på var nokså uskyldig. Han gikk opp i en hodeduell og landet veldig forkjært på sin ankel og har måttet foreta et kirurgisk inngrep.

- Hans viljestyrke er fremragende og hans innstilling er en av de beste jeg har arbeidet med. Jeg vet at det er vanskelig for ham for øyeblikket men han vil komme tilbake sterkere enn noen gang.

- Uten tvil vil Jordan prøve å komme tilbake tidligere enn vi forventer og slik vi kjenner ham planlegger han trolig comeback i løpet av et par uker, men han vil være målrettet og er en av de herlige spillerne som du må sørge for å holde i tøylene.

- Han vil være i utmerkede hender hos fysioterapeutene Andy Renshaw og Richie Partridge.