- Sakho har tatt vare på sjansen

Brendan Rodgers sier at Mamadou Sakho har arbeidet hardt under den tiden han ikke var på laget og har benyttet muligheten han fikk i og med skaden til Dejan Lovren.

Mamadou Sakho måtte komme med en unnskyldning da han i fullt sinne forlot Anfield i september etter ikke en gang å ha kommet på benken til kampen mot Everton. Siden var han ute av laget, inntil en skade for Dejan Lovren gjorde at han kom inn ved starten av 2.omgang mot Bournemouth i midten av desember. De påfølgende fem kampene har han spilt fra start.

- Mamadou arbeidet hardt den tiden han var ute av laget, forklarer Rodgers til Liverpool Echo.

- Han har nå kommet inn og spilt fem kamper i løpet av kort tid. Han har tatt vare på sjansen og etablert seg hurtig tilbake på laget.

- Han er fortsatt ung når en snakker om midtstopper, fortsetter Brendan Rodgers.

- Martin Skrtel har stor rutine, men noen av våre andre forsvarere er veldig uerfarne. Mamadou var ikke på laget til PSG da han kom hit, det er realiteten.

- Han spilte der før de brukte store penger i transfermarkedet, men da han kom hit spilte han ikke og fikk ikke erfaring.

- Her har han fått en mulighet. Forhåpentligvis kan han nå dedikere sin tid til sitt yrke og sørge for at han er helt klar til å spille kamper.