– Sakho og Moreno var gode

Manageren er fornøyd med prestasjonene til de tre spillerne som fikk sine første ligakamper fra start.

Daniel Sturridge, Mamadou Sakho og Alberto Moreno var i Liverpool-startelleveren for første gang denne Premier League-sesongen da Norwich rappet med seg poeng fra Anfield søndag.

De to sistnevnte spilte også i bortemøtet med Bordeaux, som også endte 1–1, bare tre dager tidligere, men var likevel blant de beste på banen. Sammen med innbytter og målscorer Danny Ings fikk Sakho og Moreno høyest karakter på liverpool.no’s børs.

Se hele spillerbørsen her!

– Jeg syntes spesielt de to spillerne gjorde det bra, sier Brendan Rodgers, som er godt fornøyd med at duoen, med 90 minutter i beina fra torsdag, var i stand til å prestere allerede 70 timer etter Europaliga-kampen.

– Han har jobbet veldig hardt

Supporternes rop på Sakho har stadig blitt høyere denne høsten, spesielt etter seks baklengsmål på de to siste ligakampene før helga, og han fikk sesongdebuten først i Bordeaux. Liverpool-sjefen sier den fysiske formen spilte en rolle i hvorfor franskmannen ikke har spilt tidligere, ifølge Liverpool Echo.

Saken fortsetter under.


BARE ETT POENG: Liverpool brant en rekke sjanser og ble straffet. (Video: TV 2)

– Tingen med «Mama» har vært å holde ham skadefri og sørge for at han er på toppnivå for å spille kamper. Det har hele tiden vært en bekymring, men han har jobbet veldig, veldig hardt med den delen, og jeg mener han har vært strålende etter å kommet tilbake på laget, sier Rodgers.

Les også: Ny langtidskontrakt for Sakho

Fremover på banen fikk også fansen se Sturridge i tospann med Christian Benteke for første gang, men angriperne traff ikke blink mot kanaritrøyene. Sturridge var mye involvert i comebacket og hadde en god mulighet da han ble spilt fri i første omgang.

– Viktig for ham å komme tilbake

Dette var imidlertid Sturridges første opptreden siden FA-cupkvartfinalen mot Blackburn for fem måneder siden, og Rodgers påpeker at de nå fokuserer på å spisse formen hans i ukene som kommer.

Saken fortsetter under.

TILBAKE: Sturridge var ikke langt unna scoring i det etterlengtede comebacket.

– Det var viktig for ham å komme tilbake på banen. Han gjorde det bra i den timen han spilte. Han er fortsatt langt unna kampformen, men tilstedeværelsen hans gir oss alltid håp fordi han har gode kvaliteter, sier han.

– Nå handler det bare om å få kamper, bygge opp formen, for hans del. Det er ikke noe press på ham.

Liverpools mål ble scoret av Ings, som kom inn for Benteke i pausen, etter et flott fremspill av Moreno på Norwich’ halvdel. Det ga de røde tilsynelatende mer selvtillit og vilje til å angripe, men slurv på en corner imot ble likevel utslagsgivende.

– Vi skapte mange nok sjanser til å vinne kampen, så det er skuffende, men det mest skuffende er scoringen på kampens første hjørnespark, forteller Rodgers, som legger til:

– Organiseringen vår var veldig klar. De hadde seks mann i boksen, og vi visste hvem som skulle gjøre hva, men vi holdt ikke konsentrasjonen, og Russell Martin lempet den inn. Det er en scoring som ikke bør skje. Men totalt sett var det mye positivt.