– Seieren gjorde godt for selvtilliten vår

For andre gang på under ei uke holdt Liverpool nullen og vant. Det har gitt hele laget et løft inn mot FA-cupsemifinalen mot Aston Villa, ifølge Dejan Lovren, som sier han nyter å spille fotball for tiden.

– Vi visste at det kom til å bli en vrien kamp, og vi visste at vi måtte vinne dersom vi fortsatt skulle ha sjansen til en topp-fire-plass, forteller den kroatiske landslagsspilleren til LFC TV.

Lovren, som spilte sin andre kamp på rad i går kveld, erkjenner at rødtrøyene ikke har gjort det godt nok mot de beste lagene denne sesongen, men sier at spillerne «har fått selvtilliten tilbake» etter seierne over Newcastle og Blackburn den siste uka. Nå er det bare fem dager til møtet med Aston Villa på Wembley.

Se video: Høydepunkter fra Newcastle-kampen

– Vi hadde også litt press på oss fordi står overfor FA-cupsemifinalen, så seieren gjorde godt for selvtilliten. Nå må vi bare fortsette sånn, og jeg tror vi skal være klare til semifinalen. Vi skal fortsette å være rolige og gjøre jobben vår. Denne uka må vi beholde roen og forberede oss, for vi vet det kommer til å bli en tøff kamp mot Aston Villa, og vi vil til finalen.

Etter en tøff start på Liverpool-karrieren trves Lovren bedre nå. Med 25-åringen på banen har ikke de røde tapt en ligakamp siden desember, og han har fått spille i ti av de tretten siste kampene. Totalt står midtstopperen med 32 kamper ikledd Liverpool-drakta siden overgangen fra Southampton i fjor sommer.

– Det var en vanskelig start for alle sammen, ikke bare for meg. Nå har jeg slått meg til ro her, og jeg nyter å spille, sier han.