- Selger Balotelli for 8-9 millioner pund

James Pearce mener Fabio Borini er nærmest å forlate Liverpool, men tror også Mario Balotelli vil forsvinne rett før deadline day.

Liverpool Echos journalist James Pearce er en av journalistene som følger Liverpool aller tettest.

I en ny Anfield HQ's Podcast snakker han blant annet om salgene som kan komme fram til transfervinduet stenger 1. september.

Frustrerende for klubben

Han mener Fabio Borini er nærmest å forlate klubben, enten på permanent basis eller lån.

- Borni fikk allerede i fjor beskjed om at han må forlate klubben og søke førstelagsfotball et annet sted, men han bestemte seg for å kjempe om plassen.

- Det er frustrerende for klubben at man ikke kom i havn med avtalen på 14 millioner pund, som Sunderland var villig til å gi, og heller ikke 13 millioner pund fra QPR. Men jeg tror han har forstått at han må dra nå, og agenten hans har snakket aktivt med flere klubber, sier Pearce.

Borni er de siste dagene blitt koblet til både Fiorentina, og nå på nytt til Sunderland.

Avgjørelse på deadline day?

Pearce føler seg også sikker på at Mario Balotelli vil forsvinne før overgangsvinduet stenger.

- Balotelli vil nok gå på slutten av vinduet. Liverpool er nok desperate etter å bli kvitt ham på en permanent overgang. Ideelt for mellom 8 og 9 millioner pund, men det har ikke vært noen tilbud så langt.

- Det kan være at han ender opp på et utlån der Liverpool betaler deler av lønna hans. Men det vil nok i så fall ikke skje før deadline day, om man ikke har noen andre alternativer innen da, sier Pearce.

Han tror også Jose Enrique vil finne seg en ny klubb, selv om han nylig uttalte at han vil bli i Liverpool.