– Selvtilliten vokser

Jürgen Klopp er i ferd med å gjøre tvilere til troende, også innad i spillertroppen på Anfield.

Dejan Lovren er i alle fall høyt oppe etter 4-1 seieren over Manchester City på Etihad.

 – Det var en utrolig kamp. Jeg sa før kampen at jeg hadde en god følelse foran denne matchen. Vi hadde jobbet veldig hardt sammen hele uken for å forberede oss, uttaler kroaten til Liverpool Echo.

– Seieren var fullt fortjent, og kunne ha vært større, da vi hadde svært mange sjanser. Det var en stor laginnsats, og det synes jeg er det viktigste. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen til alle mann, fortsetter midtstopperen.

– Det er et stort potensial i denne troppen. Vi har mange kvalitetsspillere, så vi kan slå hvem det skal være dersom alle er 100% fokuserte. Nå må vi fortsette slik som dette. Det blir viktig å holde fokus, for vi har så mange kamper foran oss.

– En perfekt taktisk plan

Liverpool-spillerne lot aldri City-spillerne få finne rytmen i lørdagens kamp.

– Vi visste hvordan de liker å spille. Vi ønsket ikke å ligge lavt og bare vente på kontringer. Vi ønsket å angripe dem høyt oppe på banen. Det var en perfekt taktisk plan fra managerens side.

– Vi gjorde fire mål, og vi hadde vel tre eller fire sjanser til hvor vi kom alene med deres keeper. Det var en intens kamp. Det var opp og ned hele tiden.

– Hva er annerledes nå? Vi jobber hardere. Vi løper mer enn noen gang. Mer enn noe annet lag i Premier League.

– Manageren har gitt oss troen på oss selv. Allerede første dagen snakket han om at det var for mange tvilere rundt klubben, men nå vokser troen.

Roser supporterne

Lovren takker også Liverpools supportere for innsatsen på Etihad.

– Det var nydelig å høre dem i samfulle 90 minutter. Jeg hørte ikke City-fansen i det hele tatt.

– Samholdet i laget er veldig godt, og fansen står bak oss. De er vår tolvte mann.

– Vi ønsker å vise vår glede foran fansen. Dette var en spesiell seier for oss, fordi det var mot City, som ledet serien før kampen.

Den ofte kritiserte kroaten gjorde savnet av Mamadou Sakho lite merkbart lørdag kveld, i det som var hans første ligakamp fra start siden september.

– Det var selvsagt godt å spille. Jeg følte jeg gjorde det bra, men det gjorde også de andre spillerne rundt meg. Det vil bli feil å rose enkeltspillere etter en lagseier som dette.

– Nå må vi fortsette å jobbe hardt, og ta steg for steg. Vi må holde på denne selvtilliten og rytmen.

LES OGSÅ: – For en prestasjon!