- Ser fram til å arbeide med Rodgers

Danny Ings har gjort sitt første intervju som spiller for Liverpool, og gleder seg stort til å komme i gang med den store utfordringen det vil være å spille i helrødt.

- Da Liverpool viste interesse var det den eneste klubben jeg tenkte på. Nå er det en realitet at jeg skal spille for det og det er fantastisk for meg og min familie, sier Ings til liverpoolfc.com etter at han i dag hadde sin første arbeidsdag på Melwood.

Angriperen vil være med troppen til Østen og Australia, med avreise på søndag, og har pirrende forventninger over å lære en ny klubb, en ny manager og en ny spillertropp å kjenne.

- Brendan Rodgers er fantastisk med å utvikle unge spillere. Jeg tror det vil være perfekt for en spiller som meg. Han har vist at han er villig til å gi unge spillere en sjanse. Jeg ser veldig fram til å arbeide sammen med ham og resten av trenerstaben.

- Jeg ser også fram til å spille foran den atmosfæren som fansen skaper her. Jeg spilte her med Burnley forrige sesong og det var en utrolig stemning. For å være ærlig var det ikke den kvelden hvor jeg trivdes best (Liverpool vant 2-0) siden jeg knapt var nær ballen.

- Det at klubben har hentet inn så mange spillere i sommer er et klart tegn på hvor stor den er. Dette er en tropp med en herlig blanding av rutine og ungt og det var en av de viktigste årsakene til at jeg ønsket å komme hit, å lære fra andre spillere, lære å spille en annerledes type fotball og få nye impulser som kunne gjøre meg til en bedre spiller. Dette kommer til å bli en stor utfordring for meg, men en som jeg ser veldig fram til.