- Ser fram til andre halvdel av sesongen

Rodgers mener Liverpool har arbeidet seg tilbake til et brukbart nivå, men at det fortsatt er langt fram til de prestasjonene man ønsker og at ikke minst individuelle feil må lukes bort.

Liverpools manager ble på Melwood i dag spurt om hvordan man kunne dominere slik som i kampen mot Swansea i romjula, for så å slippe inn en redusering og nær også få en utligning i mot seg i løpet av noen få minutter.

- I enhver fotballkamp, uansett hvor dominerende du er, vil det alltid være en periode hvor du vil bli presset bakover. Uansett hvor mye du har ballen, på et tidspunkt vil du måtte forsvare deg og da er det klart at du må forholde deg rolig.

- For oss tror jeg den største enkeltfaktoren har vært individuelle feil. Det har ikke dreiet seg så mye om strukturen i laget, men at vi har hatt en tendens til å gjøre feil som vi har måttet betale for.

- Det er noe vi arbeider mye med og ønsker å få vekk fra vårt spill. Etter kampen mot Crystal Palace var det behov for en forandring. Vi måtte få tilbake vår arbeidsmoral, og derfra har vi sakte men sikkert kommet tilbake til et brukbart nivå.

- Det er fortsatt et godt stykke igjen. En del av det er å unngå å slippe inn billige mål.

- Jeg ser fram til andre halvdel av sesongen og den utfordringen det vil gi. Vi er klar over at det blir vanskelig, men vi har en herlig lagånd for øyeblikket.

- Vi er i ferd med å få tilbake den fotballen vi ønsker å spille. Vi kommer til å gjøre det vi kan i hver eneste turnering som vi fortsatt er med i.

- Det er spillere som utvikler seg og det er spillere som er i stadig forbedring. Sju poeng fram (til topp fire) kan synes mye, men det er mulig å viske ut. Du må bare prestere på et stabilt godt nivå, noe som er vår tanke.