- Ser fremover

Duoen Dejan Lovren og Adam Lallana har hatt en skuffende sesong på Anfield etter sine overganger på Anfield, men var to lyspunkter fra kampen mot WBA.

Spesielt Dejan Lovren har blitt brukt som et symbol på Liverpools svake transfersommer, men etter en svak først halvdel av sesongen og så et skadeopphold, har den store kroaten vist fremgang i de siste kampene. I går ble han av mange kåret til banens beste i West Bromwich.

- Jeg er fornøyd med min prestasjon men jeg er ikke fornøyd med at det ble et poeng, sier Lovren til Liverpoolfc.com. – Hvordan jeg gjør det er ikke viktig, det viktige er tre poeng og det fikk vi ikke.

Adam Lallana, et annet dyrt kjøp fra Southampton før sesongen, har vist enkelte gode takter, men er blitt hemmet av et år med mange skader. På The Hawthorns var han tilbake og fikk noen minutter som innbytter.

- Jeg følte meg sterk. Jeg har trent de fire-fem siste dagene og håper jeg også vil bli involvert mot Hull. Det har vært veldig frustrerende for meg med alle avbrekkene, men jeg håper jeg nå kan være med under hele innspurten og så få en god pre-season.

Begge spillerne var enige om at det hadde vært en frustrerende 0-0 kamp mot en gjerrig motstander i West Bromwich.

- Det er vanskelig å spille mot et lag som har 11 spillere bak ballen. Vi hadde noen gode muligheter men vi greide ikke å score, forklarte Lovren.

- Vi kom inn til pause og sa at vi måtte få opp tempoet og aggresjonen, istemmer Lallana. – Vi traff stolpen og fikk ballen inn i straffefeltet, men lagene til Toni Pulis er godt organiserte.

- Nå må vi se fremover mot Hull. Det vil bli en lignende kamp hvor vi igjen må være tålmodige og forhåpentligvis kan vi greie å score å ta med alle tre poengene, avslutter Dejan Lovren.