- Ser ut som det er håndplukket av vår verste fiende

Liverpools sju første bortekamper har vakt mye oppmerksomhet etter at terminlista ble klar. Her kan du se noen av reaksjonene.

- Dette var ekstremt, sa vår redaktør Torbjørn Flatin da han fikk se Liverpools terminlisten for 2015/16, da den ble offentliggjort klokka 10 onsdag.

- På de sju første bortekampene spiller Liverpool mot de fem lagene som endte over de røde på tabellen forrige sesong, samt at det er start mot Stoke som ble nr. 9 og en nabofeide på Goodison Park, fortsatte han.

Liverpools tøffe høst med bortekamper mot både Arsenal, Manchester United, Tottenham, Chelsea og Manchester City, i tillegg til åpningskamp borte mot Stoke har blitt en snakkis blant flere på Twitter.

Daniel Sturridge sier han ser fram til neste sesong etter å ha sett terminlista, mens andre mener Liverpool har vært litt vel uheldig med trekningen.

Jamie Carragher og John Aldridge er blant de som synes den er litt vel urettferdig.

- Trodde ikke Sky hadde noe å gjøre med terminlista, men Gary Neville må ha vært involvert i å plukke ut Liverpools første sju bortekamper, skriver Carragher humoristisk.

- Ser ut som det er håndplukket av vår verste fiende, skriver Aldridge.

 

Carragher skriver også om det nye serieoppsettet på Kicca:

- Terminlista er ute og Liverpools første sju bortekamper med Stoke først er så harde som de kan bli, men i forhold til Stoke vil nok alle som er koblet til klubben ønske å gjøre opp for 6-1 tapet på slutten av forrige sesong, skriver han.

FULL OVERSIKT: Se alt du trenger å vite om terminlista og billettbestilling her.

Se flere reaksjoner: