- Skammelig oppførsel

Jamie Carragher sparer ikke på konfekten når han omtaler måten Raheem Sterling og hans agent Aidy Ward har opptrådt på i kontraktsforhandlingene med Liverpool.

I sin faste spalte i Daily Mail hevder Carragher at Sterling har bommet fullstendig i måten han har håndtert kontraktsforhandlingene på.

- En ny uke, og en ny PR-katastrofe for Team Sterling, konkluderer Carragher.

Sterling har som kjent takket nei til en femårskontrakt med Liverpool verdt £100,000 i uken, og krever £150,000 i uken for å signere.

- Nå fremstår Sterling som høy på pæra, men det var ikke den unge mannen jeg ble kjent med. Han var lavmælt, ydmyk og ivrig etter å bli bedre, slår Carra fast.

Carragher beskriver Sterlings intervju med BBC Sport denne uken som fullstendig skivebom.

- Sterling sa det ikke handlet om penger, og sa han ville skrevet under om han hadde blitt tilbudt kontrakten på denne tiden i fjor. Han legger skylden på Liverpool for dårlig timing av kontraktsforhandlingene. Det er bare tull.

- I fjor hadde Sterling tre år igjen av sin kontrakt. Det er veldig sjelden at klubber starter forhandlinger om en ny kontrakt så tidlig, og ikke minst gjelder det for så unge spillere som Sterling.

- Sterling antyder også at Liverpool vil slite med å vinne trofeer og komme med i Champions League. Han var dog med på å kjempe om ligatittelen forrige sesong, og FA-cupen denne sesongen. Det er jobben din som Liverpool-spiller å levere varene og innfri forventningene. Klarer du ikke det, er det vel ingen grunn til at du skal få høyere lønn? Dersom han vinner trofeer og er suksessfull vil han få pengene han ønsker.

Carragher beskriver også Sterling som utrolig naiv som sier at interessen fra Arsenal er smigrende like før Liverpool skal spille mot dem.

- Sterling og hans rådgivere er også naive om de tror han vil være garantert en plass på laget til Arsenal. Det Sterling-leiren sliter med å se er at Liverpool er den beste plassen å være for ham. Glem pengene en stakket stund. Det handler om fotball og utvikling. Han vil starte de aller fleste kampene i Liverpool. Vil han gjøre det i Arsenal? Nei.

- Drar han til Manchester City vil han være en spiller for troppen, og han vil ikke være nær startoppstillingen i Bayern München og Real Madrid.

- Sterling og hans agent bruker media aktivt for å få til en overgang eller presse Liverpool til å forbedre kontrakten hans. Dette er det største problemet jeg har med Sterling og hans agent. Det at en 20-åring og hans agent skal bruke mediene til å snakke med Liverpool er en skam.

- De avlyste samtaler med klubben, men ikke med media. Dersom du ikke ønsker at folk skal snakke om dette, bør du ikke snakke om det selv.

I intervjuet med BBC Sport antydet også Sterling at han misliker å bli benyttet som vingback.

- Slikt skjer når du er en ung spiller. Du blir satt til å bekle ulike roller. Det hjelper din forståelse av spillet og gir deg erfaring. Selv tilbrakte jeg halvparten av min karriere i andre posisjoner enn min beste, sier Carragher.

- Hvor mange ulike roller har ikke Steven Gerrard spilt i?

- Rodgers har prøvd å utdanne og forbedre ham. Det er skuffende om ikke Sterling klarer å se dette.

- Hva vil ikke en spiller som Philippe Coutinho tenke, som har vært like god som Sterling, dersom han bare får halvparten av den lønnen som Sterling får?

- Liverpool og Rodgers er det Sterling behøver på dette stadiet av sin karriere. Han bør skjønne dette.