- Skrtel signerer ny Liverpool-kontrakt

The Times skriver at Martin Skrtel har blitt enig med Liverpool om en ny kontrakt.

Det går mye rykter om spillere ut og inn til Liverpool denne sommeren.

Et av «ryktene» som ofte er omtalt er Inters interesse for Martin Skrtel. Skrtel har selv uttalt at han var misfornøyd med Liverpools kontraktsforslag, men nå skal han ha bestemt seg for å bli.

Ifølge Tony Barrett i The Times har Skrtel nå blitt enig om en ny kontrakt med klubben. Avisen skriver at han vil signere når han er tilbake fra ferie. 

Ikke bare rykter

- Jeg må innrømme at linken mellom Inter og Skrtel ikke bare var rykter. Det var en virkelig interesse fra Inter, men selv om det var kontakt gikk ikke samtalene framover, skal Skrtels agent Karol Csonto ha uttalt ifølge Liverpool Echo.

- Han vurderte framtiden og endte med å bestemme seg for å bli i Liverpool. På nåværende tidspunkt kan jeg si at det er sannsynlig med en kontraktsforlengelse, sa Csonto tidligere torsdag.

Skrtel hadde ett år igjen av kontrakten med Liverpool.

Avslo første kontrakt

Daily Mail har tidligere skrevet at Skrtel ble blitt tilbudt en treårskontrakt tidliger ei vår, med opsjon på nye 12 måneder ved slutten av kontrakten. Ifølge avisen var problemet den gangen at slovaken må spille opp mot  80 prosent av kampene for å få full lønn.

- Kontraktsforslaget er uakseptabelt for meg. Slike kontrakter som dette tilbys spillere som er mye eldre enn meg, eller spillere som har skadeproblemer. Om jeg følte jeg tilhørte den kategorien kunne jeg ha signert en slik avtale, sa Skrtel til journalister i hjemlandet for noen uker siden.

Men nå skal heldigvis klubben og spilleren ha kommet til enighet.