– Spillere tilbake vil gjøre oss sterkere

Brendan Rodgers sier at Liverpool vil snu den dårlige trenden man er inne i. Spillere tilbake i form og tilbake fra skader, vil bidra til det.

Brendan Rodgers snakket på dagens pressekonferanse på Melwood om hvordan man skal snu en periode hvor Liverpool ikke har vunnet på fire kamper, om spillere på vei tilbake i form og spillere på vei tilbake fra skader og hvor viktig det vil være.

- Vi vet vi kan gjøre det bedre og spillerne er også klar over det. Jeg er rimelig rolig angående det hele, vi kommer til å snu dette, understreket manageren overfor pressekorpset.

- Det handler om å få tilbake det spillet hvor vi skaper sjanser. En god kamp og hele sesongen kan snu.

- Spillere på vei tilbake vil hjelpe på våre prestasjoner, de vil styrke troppen og sørge for at vi kan begynne å vinne igjen.

- Daniel Sturridge er en av de beste i bransjen, han kan strekke ut lag og har en herlig variasjon med sine avslutninger. Det er klart at en spiller som kan gi deg 25 mål i løpet av en sesong vil bli savnet. Det er det samme med Jordan Henderson, hvis innflytelse har vokst under hele min tid her.

- Folk snakker ikke om Joe Allen, men spillere som han er veldig viktige da de hjelper oss til å kunne spille. Jon Flanagan det samme.

- Jeg har en avgjørelse å ta angående å benytte Sakho (mot Norwich), men det er slike avgjørelser jeg ønsker. Han arbeider knallhardt, er i topp fysisk form og var glimrende mot Bordeaux. Adam Lallana fikk 90 minutter som han behøvde og scoringen vil være utmerket for hans selvtillit, fortsatte Rodgers med henblikk på at det kan bli vanskelig å ta ut laget mot Norwich på søndag.

- Hvis jeg spiller med ham på siden er han ingen typisk ving, kommenterte Rodgers på spørsmål om Danny Ings og om han vurderte å bruke han som en av to spisser sammen med Benteke mot Norwich.

- Vi vet at vi er nødt til å skape flere sjanser og score flere mål.