- Spillere vil fortsatt komme hit

Brendan Rodgers understreker igjen at kjøp av en angriper er prioritet foran neste sesong. Han vil ikke uttale seg om Memphis Depay, men mener LFC også vil være attraktive utenfor Champions League.

- Dere kjenner meg og spekulasjoner angående spillere. Gutten er utvilsomt en veldig talentfull spiller, men jeg kan ikke bekrefte i verken den ene eller andre retning, sier Rodgers til Liverpool Echo på spørsmål om klubben ønsker å kjøpe Memphis Depay fra PSV.

- Det er klart at i behøver mer angrepskraft til neste år. Det kommer til å være en hel rekke spillere som vi kommer til å se på, så vil det være opp til klubben om en har råd og om de er tilgjengelige.

- Vi har det som en prioritet (å hente inn en angriper). Selv om vi ikke skulle være i Champions League, som er lite trolig, da er det fortsatt spillere som vil ønske å komme hit.

- Det er klart at de vil ønske å spille i Champions League, men hvis de har sett på oss over de siste årene kan det være at de mener dette vil være den sesongen hvor vi ikke er med. Dersom vi kan samle oss, få inn noen kvalitetsspillere i sommer, da kan vi starte et nytt eventyr til neste sesong og forhåpentligvis komme tilbake.

Trolig vil flere spillere forlate Anfield før neste sesong, inkludert angrepsspillere, og Rodgers ble spurt om Mario Balotelli og hans kamp mot West Bromwich.

- Det ble vanskelig for ham siden West Brom lå veldig dypt og med 11 spillere bak ballen har du ikke mye plass som spiss.

- Han ble ikke involvert særlig mye i det oppbyggende spillet, men han spilte veldig bra på Wembley og det var årsaken til at han fikk denne sjansen.

- Den naturlige prosessen for noen spillere vil være at de ønsker å komme seg videre, etter å ha hatt et par år hvor de ikke har spilt særlig mye.