- Spillerne tror på prosjektet

Administrerende direktør i Liverpool FC, Ian Ayre, mener det faktum at spillere som Jordan Henderson signerer ny langtidskontrakter er et bevis på at de har tro på prosjektet til Fenway Sports Group.

- Det at Jordan har signert en ny kontrakt gir oss et flott løft, og er enda et tegn på at våre nøkkelspillere har tro på retningen som klubben er på vei i. Spillerne tror de kan oppnå noe her, og vi vil fortsette å styrke troppen under Brendans ledelse, sier Ayre til Liverpoolfc.com.

- Jordan er en ambisiøs spiller, og han tror, slik som vi gjør, at ambisjonene han har kan bli innfridd her i Liverpool.

- Han gjør som Philippe Coutinho og Daniel Sturridge, som også har signert nye langtidskontrakter denne sesongen. Disse avtalene, og andre kontraktforlengelser og nye spillere i sommer er en del av arbeidet med å ta klubben videre.

- Jordan ønsket hele tiden å bli i Liverpool, og viste aldri noen tegn på at han tenkte på noe annet i løpet av prosessen. Med kontraktsforhandlinger er det utfallet som er avgjørende, og ikke når det skjer. Vi hadde en utmerket dialog med Jordan og hans representant. Vi har sikret oss et utfall som er positivt for både spiller og klubb.

- Som klubb ønsker vi å investere i laget og vår manager, og det å beholde våre egne talenter og utvikle de videre er viktig i så måte. Vi håper de skal oppnå suksess her med oss i Liverpool, avslutter Ayre.