- Sterling er i mental ubalanse

John Aldridge sier at han synes synd på Raheem Sterling og klandrer spillerens agent for at 20-åringen ikke får det til å stemme på banen om dagen. Viktig å ikke gi opp 4.plassen.

«Jeg tror manageren må vurdere nøye hva han skal gjøre med Raheem Sterling under resten av denne sesongen», skriver Aldo i sin spalte i Liverpool Echo.

«Jeg synes gutten virkelig prøvde mot QPR, han ga det han hadde, men etter alt som har skjedd er han i mental ubalanse. Hans hode er ikke riktig skrudd på om dagen og jeg klandrer hans agent for det. Hans agent har håndtert dette veldig amatørmessig.

«Vi hadde en annerledes innstilling da jeg spilte. Vi var sterkere mentalt og kunne ta avgjørelser selv. Da jeg signerte for Liverpool var Eric Hall min agent og hjalp meg en del, men jeg fortalte ham at han ikke skulle komme nær min avtale (med Liverpool) da jeg ikke ønsket å ødelegge en slik mulighet. Jeg ordnet alt selv og det var gjort på to minutter.»

John Aldridge mener også at håpet om topp fire i Premier League lever fortsatt.

«La oss fortsette å kjempe om den fjerdeplassen. United har tapt tre på rad og de skal spille mot Crystal Palace borte og Arsenal hjemme, ingen av kampene er lette, og så har de Hull som vil kjempe med nebb og klør for å holde seg oppe. En vet aldri hva som kan skje.

«Spillerne må gjøre et forsøk. Vi så i semifinalen i Ligacupen mot Chelsea at vi spilte virkelig bra og kunne ha slått dem med litt flaks – og det uten en spiss.

«Det var viktig at vi kom tilbake på vinnersporet mot Chelsea. Vi rotet det nesten bort, QPR er med all respekt ikke særlig gode, og selv om det kunne ha vært 5-1 måtte vi til slutt slite for seieren.»